Nieuws 2004-2008

09-06-2008 Derde herziene druk ‘Handboek Zoekmachine Marketing’ verschijnt 20 juni 2008.

Nadat de tweede druk alweer enige tijd uitverkocht was eindelijk een herziene uitgave van het handboek Zoekmachine marketing. in deze derde druk veel nieuwe content over linkbuilding2.0, sociale media optimalisatie, Universal Search en persoonlijk zoeken. meer dan 400 bladzijden kennis om uw zoekmachine marketing zelf ter hand te nemen!

01-02-2008 lezing zoekmachine marketing visibility op congres Zoekmachine marketing

Keesjan Deelstra hield op het congres zoekmachine marketing een druk bezochte voordracht over Zoekmachine visibility onderzoek.

27-10-2007: Verhuizing naar nieuw pand wegens groei

Gezocht en gevonden! Na een lange zoektocht gaat InternetEffect per 27 november 2007verhuizen naar een veel ruimer kantoor in Haarlem. Het gaat zo goed met InternetEffect dat we uit onze jas zijn gegroeid; steeds meer bedrijven weten ons te vinden.
Vanuit dit nieuwe pand waar gewoond en gewerkt wordt, kunnen we met een frisse kijk, hernieuwde energie en meer mensen samen met u uw online vindbaarheid blijvend helpen verbeteren.

22-11-2007: Lezing Euromast DM Desk

Op uitnodiging van DM Desk hield keesjan Deelstra een lezing over zoekmachine Marketing in de Euromast. Met uitzicht over de skyline van Rotterdam werden de 40 DM’ers vertrouwd gemaakt met de online wereld van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

01-09-2007: Website Screenborn online

online web marketing bureau ScreenbornPrecies een jaar na geruisloos te zijn gestart met een nieuw initiatief Screenborn is de website van online marketing bureau Screenborn online! Om onze klanten nog beter te kunnen helpen niet alleen bezoekers naar hun website te krijgen middels zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren maar ook betere beleving en conversies naar klant op de site te krijgen biedt Screenborn geïntegreerde web site concepten voor online marketing aan.

Lees meer over:

27-06-2007: Vacature link manager zoekmachine optimalisatie

InternetEffect breidt uit. we zoeken om te beginnen een deeltijd/partime of freelance link mnager voor onze zoekmachine optimalisatie projecten. Bij een wederzijdse ‘klik’ kan de functie uigebreidt worden in tijd en verantwoordelijkheid. Uiteindelijk kun je SEO consutlant worden.

01-06-2007: Opvolger SEO Software SEOEffect

seo effect softwareDe sterk verbeterde opvolger van Optimizekit is eindelijk daar: www.seoeffect.com Vooral aan de achterkant is veel veranderd zodat we vanaf nu makkelijker de functionaliteit kunnen uitbreiden. Ook de snelheid van deze ‘SEO software as a service’ is sterk verbeterd.

10-05-2007: Keesjan Deelstra spreekt op praktijk conrges zoekmachine Marketing MarketingRendement.

Keesjan Deelstra hield een voordracht over de mogelijkheden van paid search op het praktijkcongres zoekmachine marketing van marketingrendement.

01-02-2007: Keesjan Deelstra voor 2de jaar in jury Search engine marketing award

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zat Keesjan Deelstra, zoekmachine marketeer en oprichter van zoekmachine marketing bureau Interneteffect in de jury van de search engine marketing awards. Deze prijs werd uitgereikt aan de beste sem case van 2006 op het congres ‘search engine marketing’ op 1 februari 2006.

08-01-2007: Handboek Zoekmachinemarketing top 5 2006 best verkochte boeken computerboek.nl

De tweede druk van het ‘Handboek zoekmachinemarketing’ van oprichter Keesjan Deelstra van IntternetEffect is het vier na beste verkochte boek bij computerboek.nl onderdeel van Managementboek. En dat voor een versie die pas juli 2006 uitkwam…

18-12-2006: Artikel in de Emerce in reeks Tricks of the trade.

cover emerceKeesjan Deelstra werd geinterviewd door Karel Kolb voor zijn rubriek Tricks of the trade over het conversieverschil tussen organic en paid search. Een verslag hiervan in het januari nummer 2007 van de Emerce.

 

07-12-2006: InternetEffect uitgenodigd op playground Emerce update voor pre-release SeoEffect

InternetEffect was uitgenodigd deel te nemen aan de playground tijdens het Emerce congres global ecommerce. Met succes werd daar een pre-release van webbased SEO software tool SeoEffect gedemonstreerd.

16-11-2006: Keesjan Deelstra spreekt over SEM en de uitgeefwereld op de nationale uitgeefdag.

Ook tijdens deze derde editie van de Nationale Uitgeefdag is er een vol programma met meer lezingen, meer beursopppervlakte en meer activiteiten. Keesjan Deelstra spreekt over Zoekmachinemarkting voor uitgevers.

Datum en locatie:
Donderdag 16 november 2006, 9.30 uur tot 17.30 uur, Maasgebouw/ De Kuip Rotterdam

23-06-2006: Geheel geactualiseerde tweede druk ‘handboek zoekmachinemarketing’ uit.

boek zoekmachine marketingDe tweede geheel geactualiseerde druk van het Handboek Zoekmachine-marketing is uit. de eerste druk was helemaal uitverkocht. Een goed moment om de uitgave helemaal te actualiseren want in een internetjaar veranderd er heel veel. Gelukkig blijft de basis van zoekmachine marketing hetzelfde. Wel is er sprake van voortschrijdend inzicht en komen er dagelijks nieuwe tools, advertentie programma’s en weetjes bij. Deze tweede druk is dan ook 41 bladzijden dikker geworden. (311 bladzijden in totaal. Alleen al meer dan 80 screenshots zijn geactualiseerd en verder zijn hoofdstuk 1 en 4 uitgebreid.

Lees meer op de website over het handboek zoekmachine marketing

Het handboek zoekmachine marketing nu direct online bestellen

31-06-2006: Masterclass zoekmachinemarketing groot succes.

mediaplaza zoekmachine-marketingOok eind Mei was de masterclass zoekmachinemarketing in Mediaplaza weer bomvol. Meer dan 25 emarketeers volgde de masterclass over Organic en Paid search. Ook in dit najaar zijn er weer twee van deze SEM masterclasses ingeboekt.

16-05-2006: Keesjan Deelstra spreekt op Praktijkcongres eMarketing Rendement

praktijkcongres e-marketingKeesjan sprak in de middagsessie voor een honderdtal geinteresseerden over zoekmachine marketing. Aan bod kwamen de drie componenten die organic search posities bepalen en vele handige tips. Veel vragen uit de zaal gingen over indexatie, en designvalkuilen als flash en javascript.

22-03-2006: Keesjan Deelstra spreekt op ledenvergadering van Pragma.

PragmaPragma is de vereniging van onafhankelijke erkende Nederlandse reclame-adviesbureaus. Keesjan sprak over de in en outs van zoekmachinemarketing: “De wondere wereld van SEO, PPC, CTR en keyword demand die Google heet Brian Alexander van Saatchi & Saatchi formuleerde het als volgt: “in 1999 dachten we nog dat SEO een typefout was, in 2004 weten we dat search een must is in de marketing mix.” Het is inmiddels 2006 en hoe staat de wereld van de zoekmachine marketing er nu voor? Wat werkt en wat werkt niet? Wat is het verschil tussen Organic en Paid Search? Gaat u als reclamebureau er zelf mee aan de slag of hoe selecteert u een betrouwbare partner?”

30-01-2006: SEO artikelen op Zibb.nl door InternetEffect

seo artikelen zibb.nlIn samenwerking met ZIBB.nl schreef Keesjan Deelstra van Zoekmachine-marketing bureau InternetEffect een artikelenreeks over zoekmachinemarketing. In een tiental artikelen wordt Organic en Paid Search voor de Zibb lezer uit de doeken gedaan.

Lees de artikelenreeks over zoekmachine-marketing op Zibb.nl

18-10-05: Zoekmachinemarketing case Avans+ verschijnt in Marketingtribune.

meer omzet met zoekmachine marketingHet onderzoek van Zoekmachine Marketing Bureau InternetEffect en Avans+ naar de effecten van de zoekmachinemarketing campagne werd gepubliceert in het jongste nummer van marketingtribune. De case werd gepresenteerd in een special over de acountability van marketing omdat de resultaten van zoekmachine marketing zeer ‘accountabel’ zijn.

13-09-05: Meetresultaten acountability onderzoek: Avans+ verdubbelt omzet met zoekmachine marketing InternetEffect

meer omzet voor Avans+ met seo interneteffectZoekmachine Marketing Bureau InternetEffect en Avans+ hielden onlangs dit acountability onderzoek. De resultaten zijn zeer goed te noemen.

1-09-05: Onlangs verscheen dit artikel met onze medewerking in Marketingtribune.

artikel hoe wind ik een zoekrobot op?Lees alles over de duurste zoekwoorden ter wereld en de ‘gouden driehoek’.

01-06-05: InternetEffect gaat samenwerking aan met Logisch Premedia.

logisch premedia sem partnerZoekmachine Marketing Bureau InternetEffect en Reclame en Internet bureau Logisch Premedia werken sinds kort samen. Omdat InternetEffect reeds bij de bouw van de websites betrokken wordt vallen zoekmachine optimalisatie en site design samen. Deze synergie levert websites op die en goed converteren en goed scoren in de zoekmachines. Logisch Premedia kan zo zijn klanten een website met searchmarketing meerwaarde geven. Het eerste project wat op deze wijze is opgeleverd is die van Combi Dakkapel.

29-3-05: InternetEffect introduceert SEM+CMS+Design

InternetEffect introduceert een totaalpakket voor een nieuwe start

  • Zoekmachine marketing
  • Zoekmachine vriendelijk Content Management Systeem
  • Website Design

Veel klanten van InternetEffect komen in eerste instantie bij ons om meer conversie uit zoekmachine marketing te krijgen. Vaak zijn daar zodanige site aanpassingen voor nodig en is de site verouderd dat dit momentum wordt aangegrepen om de gehele internetcommunicatie beter te laten aansluiten bij de bedrijfsfilosofie. Hiervoor werken we nauw samen met specialisten.

10-02-05: Keesjan Deelstra spreekt op 7 maart op BIT 2005

De Brabanste Internet Trofee wordt deze avond uitgereikt. Deze avond draait alles om zoeken, vinden en gevonden worden op internet. Keesjan Deelstra geeft een korte stoomcursus om meer bezoekers naar jouw site te trekken. Voor meer informatie: cnbnetwerk.nl Zie ook dit artikel in BN de Stem: De Ondernemer: Vijfde BIT-Trofee in het teken van ‘gevonden worden’ op internet.

05-01-05: Handboek zoekmachineMarketing verschijnt eind januari

Oprichter Keesjan Deelstra van InternetEffect schreef het eerste Nederlandse handboek zoekmachine marketing. Dit handboek behandelt in 280 bladzijden alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

22-12-04 Artikel zoekmachine marketing in PCM naar aanleiding verschijnen boek

In de PCM van februari, die half januari verschijnt, staat een artikel van Keesjan Deelstra.

15-12-04: De webbased zoekmachine optimalisatie toolkit OptimizeKit

InternetEffect ontwikkelde deze online website optimalisatie toolkit voor het MKB. Met deze software kunt u zelf aan de slag gaan om uw website te optimaliseren.

 

 

 

Over Keesjan Deelstra

Autheur "Handboek zoekmachinemarketing". SEO Consultant, vader van 4!

Facebook / Google+ / LinkedIn / Twitter / InternetEffect / SEO Effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *