SEO workshops

We kunnen op maat gemaakte SEO workshops voor uw bedrijf verzorgen. Lees dan verder. Ook kunt u kiezen voor een efficiënte online SEO cursus.

Kennisoverdracht is onze filosofie

Wij denken dat u graag aan het roer staat van uw eigen onderneming. Daarbij hoort ook kennis van internetmarketing, zoekmachine optimalisatie en Adwords. Wij delen graag onze kennis en ins en outs met u. Ook voor losse workshops of trainingen kunt u bij ons terecht.

Maatwerk search trainingen

U kunt hem inhuren voor incompany trainingen en workshops op het gebied van zoekmachinemarketing. Vanzelfsprekend zal na een intakegesprek de training op uw leerdoelen worden afgestemd. De workshops kunnen over de volgende onderwerpen gaan:

Dag-workshop zoekmachinemarketing ‘Quick win zoekmachine optimalisatie’

Naast het (deels) uitbesteden van uw zoekmachinemarketing is het ook mogelijk in een ‘training on the job’ aan de hand van uw website uw zoekmachine marketing door te nemen. De uitvoering blijft dan volledig in handen van uw organisatie. Deze dag wordt verzorgd door Keesjan Deelstra, oprichter van InternetEffect en schrijver van het boek “Handboek Zoekmachine marketing”. In deze dag wordt u in sneltreinvaart ingewijd in de wereld van de zoekmachinemarketing en aan het einde van de dag weet u welke ‘quick wins’ toegespitst op uw situatie, u kunt gaan uitvoeren. Het “Handboek Zoekmachine marketing” is bij deze dag inbegrepen. Hierdoor heeft u altijd de vraagbaak op zoekmachinemarketing gebied bij de hand voor de verdere uitvoering van uw plannen.

De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur
Bij u op kantoor
Voor een ieder die aan de hand van een eigen website concrete verbeterpunten voor de eigen zoekmachine positionering wil leren kennen.
Op aanvraag.  Neem contact op.

Meer weten? Neem contact op.

Ja, ik wil sparren

SEO + Google Ads + CRO = meer omzet

Bel met een online marketing specialist.