Over InternetEffect

Advies en Training

Keesjan DeelstraMet zijn bedrijf InternetEffect adviseert Keesjan Deelstra sinds 1996 bedrijven op het gebied van zoekmachinemarketing. Hij geeft advies, trainingen en ondersteuning aan bedrijven die gemakkelijker gevonden willen worden op internet, om zo meer kwalitatief hoogwaardige bezoekers naar hun websites te krijgen.

Keesjan verzorgt in-company trajecten om samen met medewerkers van de desbetreffende bedrijven de websites te optimaliseren en de zoekmachinegeheimen te ontrafelen. Ook wordt hij ingehuurd om onderdelen als zoekwoordonderzoek en linkcampagnes te verzorgen.
Hierdoor leren diezelfde medewerkers gaandeweg meer over het onderwerp en kunnen zij het maandelijkse onderhoud voor eigen rekening nemen. Zo worden bedrijven niet afhankelijk van een extern bureau.

Kennisoverdracht is onze filosofie

Wij denken dat u graag aan het roer staat van uw eigen onderneming. Daarbij hoort ook kennis van internetmarketing, zoekmachine optimalisatie en Google Ad. Wij delen graag onze kennis met u. Als u ons inhuurt voor een SEO– of SEA-traject zijn we meer dan bereid met u of een medewerker alle ins en outs te delen.

Baas in eigen campagne

Dat is ook de reden dat u altijd eigen baas blijft:

  • in uw CMS
  • in uw Google Analytics acount
  • in uw Google ads account
  • in uw Bing account
  • in uw Google tag manager
  • In uw Google optimzie account
  • In uw Hotjar of Fullstory account
  • In uw ‘name it’ account

SeoEffect: DIY SEO platform

Vanuit InternetEffect startte Keesjan Deelstra ergens in 2004 met de ontwikkeling van SEO Software optimalisatie toolkit SEOEffect.com voor kleine bedrijven en SEO adviseurs. Screenborn heeft nu de ontwikkeling van de 2.0 versie overgenomen om een robuust platform neer te zetten. De prijzen van de SEO abonnementen zijn bekend en we zijn live met de derde beta release. Zie ook SEO software voor meer informatie.

Boek Zoekmachinemarketing

Oktober 2010 verscheen alweer de vierde druk van het Handboek zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra. Internet staat vol met geruchten, geheime recepten en bijna mythische verklaringen over zoekmachine optimalisering en waarom iets wel of niet werkt. In dit boek leert u de feiten kennen. Het boek was al snel een bestseller.

Keesjan: “Ik vind het steeds opnieuw een uitdaging om mijn ervaringen en kennis over de geheimen van Search Engine Marketing over te dragen aan bedrijven en cursisten, zodat ze er zelf snel mee aan de slag kunnen en direct omzetverbetering boeken.”

Contact Gegevens InternetEffect

Zijlweg 113

2013DE Haarlem

023-5749 670

KvK: 33286210

BTW: NL002021021B33

IBAN: NL48ABNA0626918359

info@interneteffect.com

of vul een contactformulier in

Ja, ik wil sparren

SEO + Google Ads + CRO = meer omzet

Bel met een online marketing specialist.