Nieuwe site live!

Na weken hard werken is eindelijk de nieuwe site live. Binnenkort zal ik eens een post wijden aan technische zaken als “Waar moet je op letten bij een migratie en wat gaat er dan alsnog allemaal mis.” En SEO keuzes die ik maakte.” Voor nu het blijde bericht: de site is live.

Responsive design

We hebben gekozen voor WordPress samen met het Genesis framework. Dit omdat dit geheel html5 en css3 is en prima responsive websites oplevert.
Er valt nog wat te tweaken aan de caching en de code dus dat gaan we nog doen.

Hamburg menu

We hebben het menu aangepast als je op een kleiner scherm werkt. De genesis mobile menu’s zijn niet echt heel mooi ‘out of the box’. We hebben gekozen voor een ‘Hamburg’ menu met canvas push zoals de Facebook app dat gebruikt.

Handboek zoekmachinemarketing

De aparte site searchmarketing.nl is niet meer. Het kostte teveel tijd deze te onderhouden. Alle info over het boek vind je nu onder het hoofdmenu item ”Handboek Zoekmachinemarketing“, afgekort tot “Boek ZMM”.

En een heus blog

Jaja, ‘practice what you preach’. Er was een ”suffe nieuwsrubriek, alles op 1 pagina. Niet erg SEO vriendelijk. En omdat het bij de loodgieter altijd lekt – om in de spreekwoorden te blijven –  was ik er nooit aan toe gekomen. Te druk met werk voor klanten. Maar het kon zo echt niet meer.

Foutje?

Als je nog ergens een foutje ziet, laat het me weten! Er glipt altijd wat tussendoor.

Over Keesjan Deelstra

Autheur "Handboek zoekmachinemarketing". SEO Consultant, vader van 4!

Facebook / Google+ / LinkedIn / Twitter / InternetEffect / SEO Effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *