Tweede geheel geactualiseerde druk Handboek Zoekmachine-marketing is uit

23-06-06: De tweede geheel geactualiseerde druk van het Handboek Zoekmachine-marketing over website promotie via website optimalisatie en Google adverteren is uit. Met dit boek kunt u uw website promotie voor  zoekmachines ter hand nemen om zo meer kwalitatieve website bezoekers naar uw site te genereren.

Er wordt uitgebreid stilgestaan bij zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

De eerste druk was helemaal uitverkocht. Een goed moment om de uitgave helemaal te actualiseren want in een internetjaar veranderd er heel veel. gelukkig blijft de basis van zoekmachine marketing hetzelfde. Wel is er sprake van voortschrijdend inzicht en komen er dagelijks nieuwe tools, advertentie programma’s en weetjes bij. Deze tweede druk is dan ook 41 bladzijden dikker geworden. (311 bladzijden in totaal. Alleen al meer dan 80 screenshots zijn geactualiseerd en verder zijn hoofdstuk 1 en 4 uitgebreidt.handboek-zoekmachine-marketing-kaft

Wat vindt u op deze  website die hoort bij het Handboek Zoekmachine-marketing? Op deze site vindt u vele resources die in het boek genoemd worden. Daarnaast vindt u extra informatie, links, seo tools, handige websites, tips en meer onder het kopje ‘Bonus boek’ . Ook vindt u hier een gratis toegang tot de Optimizekit, uw SEO tool kit. Sla deze bladzijde op in uw favorieten. Heeft u het boek nog niet?

Bestel het Handboek zoekmachinemarketing online.

Over Keesjan Deelstra

Autheur "Handboek zoekmachinemarketing". SEO Consultant, vader van 4!

Facebook / Google+ / LinkedIn / Twitter / InternetEffect / SEO Effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *