Derde geheel herziene druk handboek zoekmachine marketing uit

Meer dan 1 kilo zoekmachine marketing tips!

06-06-08: De derde geheel geactualiseerde druk van het Handboek Zoekmachine-marketing over website promotie via zoekmachine optimalisatie en Google adverteren is uit. Vanaf 20 juni ’08 is deze versie leverbaar. Met dit boek kunt u uw website promotie voor zoekmachines ter hand nemen om zo meer kwalitatieve website bezoekers naar uw site te genereren. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Daarnaast komen in deze derde versie Universal Search en optimaliseren voor social media uitgebreid aan bod.

Update boek

De eerste druk van het Handboek Zoekmachine-marketing was binnen een jaar helemaal uitverkocht. De tweede druk na anderhalf jaar. Weer een goed moment om de uitgave helemaal te actualiseren want in een internetjaar veranderd er heel veel. Gelukkig blijft de basis van zoekmachine marketing hetzelfde. Zoekmachine optimalisatie van uw website en adverteren in Google Adwords.

Wat veranderd is:

  • Met de komst van Universal Search wordt ook het optimaliseren van plaatjes, video (YouTube), nieuws, kaarten en zelfs audio in de zoekresultaten erg belangrijk. Hier leest u over in een geheel nieuw hoofdstuk over Universal Search.
  • Hoofdstuk 6 over linkpopulariteit is naast linkbuilding 1.0 uitgebreidt met linkbuilding 2.0 over sociale media optimalisatie.
  • Deze derde druk is dan ook weer dikker geworden. (van 311 naar nu 401 bladzijden).
  • Daarnaast zijn meer dan 100 screenshots geactualiseerd.

Op deze site

Wat vindt u op deze  website die hoort bij het Handboek Zoekmachine-marketing? Op deze site vindt u vele resources die in het boek genoemd worden. Daarnaast vindt u extra informatie, links, seo tools, handige websites, tips en meer onder het kopje ‘Bonus: alle SEO-links‘ . Deze is vanaf nu vormgegeven in een tagcloud en stelt mij in staat deze beter up to date te houden omdat deze synchroon loopt met mijn del.icio.us account. Sla deze bladzijde op in uw favorieten.

Heeft u het boek nog niet?

Bestel het Handboek zoekmachinemarketing direct online.

Over Keesjan Deelstra

Autheur "Handboek zoekmachinemarketing". SEO Consultant, vader van 4!

Facebook / Google+ / LinkedIn / Twitter / InternetEffect / SEO Effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *