VVC Adventure

VVC Adventure SEO en Adwords
VVC Adventure SEO en Adwordsnr 1 op slipcursus in google
KlantVVC Adventure
Jaar2006-2013
Diensten SEO, zoekwoordenonderzoek, sitebouw, sitestructuur, pagescans, monitoring, linkbuilding, linkbait

Frans IJbema van VVC Adventure kwam in 2008 bij mij omdat zijn Adwords campagne niet goed converteerde. Ik raadde hem aan de Adwords campagne onmiddellijk stop te zetten en zijn geld eerst te investeren in een nieuwe website. Inmiddels zijn we 2 generaties van de site verder (2013) en is VVC Adventure niet meer weg te slaan uit Google en de online wereld.

Onze website was in 2008 nauwelijks vindbaar op internet. Nadat ik heb boek van Keesjan had gelezen ben ik op zoek gegaan na een bedrijf die op basis van zijn boek een nieuwe website voor ons zou maken. Al vrij snel waren we vindbaar op het internet. Ook onze adwords campagne wordt verzorgt door Keesjan. Nu in 2013 hebben wij op onze belangrijkste zoekwoorden zoals o.a slipcursus, quadrijden een nummer 1 notering bij Google. Maar ook voor de algemene zoekwoorden met enorme concurrentie zoals bedrijfsuitje en vrijgezellenfeesten hebben we top noteringen. En dan onze nieuwste website www.cadeautogo.nl, ingezet voor het zoekwoord cadeau met meer dan 1 miljoen suggesties. Na 3 maanden een 7e plek in de zoekmachine van Google dat had ik niet zo snel verwacht.
Heb ik een quote ? Ja ik heb er zelfs 2
In 2009 kregen we zoveel extra bezoek op onze vernieuwde website de dat ik Keesjan belde met de vraag voorlopig de Adwords campagne uit te zetten omdat we voor het hele seizoen al bijna volgeboekt waren.
Ook de concurrentie heeft inmiddels door dat wij op bepaalde zoekwoorden goed scoren, wat hun niet lukt. Onze grootste concurrent heeft al 2 x een poging ondernomen om ook zijn website onder handen te laten nemen door Keesjan. Gelukkig weigert Keesjan dit.

Frans IJbema Frans IJbema – Directeur eigenaar VVC Adventure – 12 April 2013