Testimonials Handboek Zoekmachine marketing

Tevreden lezers van het Handboek zoekmachine marketing vertellen waarom ze het Handboek zoekmachinemarketing gebruiken. Al meer dan 10.000 mensen lazen het boek.


Gemiddelde beoordeling: Gemiddelde score is 4.82 van totaal 11 reviews

Zelf ook een review insturen?

Ben jij ook een tevreden gebruiker en wil je je quote hier hebben? Vul het formulier in.

René Greve
René Greve
SEO specialist at Conrad Benelux
Conrad

Dit handboek van Keesjan Deelstra is een compleet boek is. Alle aspecten van zoekmachinemarketing worden uitgebreid behandeld. Een must-have.

david brinks
David Brinks
Copywriter
Hard Copy

In dit handboek lees je over meer dan alleen SEO. Zo leer je bijvoorbeeld je website te optimaliseren voor social media, kun je lezen over de invloed van nieuwe Google-features op zoekgedrag, over remarketing en vind je diverse uitgewerkte zoekwoordstrategieën in het boek. Dit laatste onderwerp is voor SEO-copywriters zeker interessant.

Maarten van Vulpen
Maarten Van Vulpen
Consultant
Liones

Keesjan heeft een volledig en toegankelijk handboek geschreven. Hij maakt de verschillende aspecten van zoekmachinemarketing begrijpbaar voor een ieder die daar mee te maken heeft. Wij raden klanten dan ook altijd aan om dit boek aan te schaffen en te lezen om hun kennis op peil te brengen. Het boek is zo geschreven dat het goed als naslagwerk kan dienen. Het is praktisch toepasbaar, waardoor je als lezer een hoop concrete tips tot je krijgt, die je snel en eenvoudig kunt toepassen. Een must have dus voor iedereen die met SEO en SEA bezig is!

Edwin Mijnsbergen
Edwin Mijnsbergen
Informatiespecialist
ZB Digitaal

Het handboek van Deelstra blijft me fascineren. Ik haal uit ieder hoofdstuk dingen die erom smeken uitgeprobeerd te worden en de bijbehorende website voorziet daarin. Geen misleiding, geen verplichting tot registratie; gewoon goede, illustratieve links. Erg prettig.

Peter van der Graaf
Peter van der Graaf
Link strategist
Booming

Als docent op het gebied van zoekmachinemarketing vind ik dit boek een ware aanrader. Je leert er hoe enorm veel aspecten in relatie staan tot het trekken en converteren van bezoekers uit zoekmachines. Het boek biedt tevens genoeg diepgang om de eerste zelfstandige stappen op al deze disciplines te zetten. Een must-have voor iedere zoekmachine-marketeer.

Aartjan van Erkel
Aartjan van Erkel
auteur van de bestseller ‘Verleiden op internet’
Verleiden op internet

Het onbetwiste standaardwerk in het Nederlandse taalgebied. Nog eens lekker toegankelijk geschreven ook. Iedereen die zakelijk serieus met internet bezig is, heeft het in de kast staan.

Roy Huiskes
Roy Huiskes
website optimizer
chapter42.com

Het handboek zoekmachinemarketing is een goed overzicht voor alle facetten van search. Niet te technisch, niet de trucjes, maar de basis voor meer bezoekers vanuit zoekmachines. Eigenlijk zou elke marketeer dit in de kast moeten hebben liggen, of in ieder geval allemaal moeten weten.

Freek van Aerle
Freek van Aerle
Directeur
Fuva.nl

Dankzij dit boek ben ik erachter gekomen hoe de SEO wereld in mekaar zit. Hierdoor heb ik rankings weten te halen die ervoor zorgen dat ik van mijn hobby mijn baan kan maken! Ik raad daarom dit boek aan iedereen aan die van een webshop willen leven. Ik ben naast tijdens mijn studie mijn webshop begonnen en had geen geld om deskundige in te huren die me hielpen met de SEO. Ik heb enkel geïnvesteerd in dit boek. Dankzij dit boek ben ik nu succesvol en hoef ik nooit meer een SEO deskundige in te huren. Door dit boek ben ik zelf een SEO deskundige geworden. Nogmaals bedankt! Ben benieuwd naar het volgende boek.

Thomas Tierolff
Thomas Tierolff
Eigenaar
Top of the World

Zoekmachine Marketing is tegenwoordig een onmisbaar element voor succes! Het handboek van Keesjan Deelstra geeft hele praktische tips & trics en behandelt stap voor stap hoe je jouw site op een eenvoudige, snelle en praktische manier hoger in de zoekmachines krijgt. Tijdens het lezen merk je dat Keesjan niet \’praat over\’, maar spreekt uit eigen ervaring. Een inspirerend handboek voor iedereen die online actief is (of wil worden) en veel geld wil besparen aan online adverteren. Voor mensen die niet alleen willen praten over succes, maar er direct mee aan de slag willen gaan.

Gerard Klein
Gerard Klein
Consultant internet marketing
SEO Effect

Een standaardwerk in dit vak. Goed boek! Wat ik al een paar keer heb meegemaakt: ik werk voor een project met een student en merk dat ze het SEO vak al aardig snappen. Even doorvragen en ja hoor: ze hebben het handboek zoekmachinemarketing gebruikt bij hun studie! Kan je niet mis mee gaan!

Tessel Tierolff
Tessel Tierolff
Eigenaar
Vuurdoosjes.nl

Ik heb het boek natuurlijk niet nodig, ik heb Keesjan, maar als je niet dat geluk hebt is er gelukkig het boek. Zoekmachinemarketing. Oneindig zonde als je deze informatie zou missen. Hij weet het altijd zeer eenvoudig uit te leggen.

Ja, ik wil sparren

SEO + Google Ads + CRO = meer omzet

Bel met een online marketing specialist.