Wat is er veranderd in search tussen 2008 en 2010?

Gisteren 18 november hield ik een praatje tijdens de “Search marketing Thursday” bijeenkomst van de IAB Task force search naar aanleiding van de update van mijn boek.

Voor een bomvolle zaal hielden eerst Ramon  Eijkemans en toen ik een presentatie. Ik heb mijn praatje voorbereid in Prezi een alternatief voor Powerpoint dat veel meer recht doet aan onze werking van de hersens: niet lineair maar…Prezi presenteren.

 

 

Beetje achteraf maar hier nog even het volledige programma:

*Case: in-house SEO

In deze presentatie vertelt Ramon Eijkemans – ex SEO Consultant bij Onetomarket, daarna verantwoordelijk voor SEO bij uitgever Sanoma Digital en tegenwoordig zelfstandig SEO specialist – over zijn praktijkervaringen bij de zoekmachine-optimalisatie van enkele van de grootste en meest populaire websites van Nederland.

Do’s, Don’ts en typische uitdagingen voor een inhouse SEO team passeren de revue.
Door Ramon Eijkemans, Sanoma Digital

*Update: Handboek zoekmachinemarketing

Het Handboek Zoekmachinemarketing wordt beschouwd als één van de meest complete handleidingen om de basisbeginselen van SEO en Google Adwords onder de knie te krijgen. Inmiddels is alweer de 4e editie van het boek verschenen, verrijkt met informatie over o.a. optimalisatie van Facebook pagina’s, de impact van Google Instant en bijvoorbeeld de laadsnelheid van webpagina’s op SEO en diverse andere nieuwe ontwikkelingen.

Auteur Keesjan Deelstra deelt met u de belangrijkste trends en ontwikkelingen in deze sessie.
Door Keesjan Deelstra, InternetEffect

*Site Clinic

De SMT wordt traditiegetrouw afgesloten met de SEO Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door 3 SEO experts. Met dit keer onder andere Paul van Oosterhout (eFocus) en Wiep Knol (linkbuilding.nl). Zij geven tips over verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid.

 

Over Keesjan Deelstra

Autheur "Handboek zoekmachinemarketing". SEO Consultant, vader van 4!

Facebook / Google+ / LinkedIn / Twitter / InternetEffect / SEO Effect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *